Vložení počítadla (Toplist) na blog

Návody, nastavení.
Odpovědět
admin
Administrátor fóra
Příspěvky: 52
Registrován: pon 01. čer 2020 8:04:50

Vložení počítadla (Toplist) na blog

Příspěvek od admin »

Přihlaste se do Administrace - karta OBECNÉ - KONFIGURACE BLOGU - Nastavení blogu. V dolní části je u HTML kód do patičky: okénko, kam vložíte kód, a poté zcela dole kliknete na tlačítko Odeslat.


Následující návod je pro Toplist:
jděte na stránku Toplist, nahoře v menu klikněte na zelené tlačítko Zaregistrovat. Vše vyplňte jak požadováno, odškrtněte možnost Posílat každý týden statistiky mailem, můžete zaškrtnout možnost Podrobné statistiky jen s heslem (aby nikdo jiný nemohl prohlížet detaily), a poté Registrovat.
Následně se vám objeví stránka se samotným kódem, ale vy klikněte na odkaz "nebo si můžete vygenerovat vlastní" - a zde si zvolte jaké chcete mít na blogu počítadlo. U Počáteční hodnota počítadla: u vašeho blogu máte statistiku AWStats (název vašeho blogu.1blog.cz/AWStats) kde máte aktuální počet návštěv na vašem blogu - toto číslo zadejte u Toplist (upozornění: nedávejte nějaké jiné, vyšší počáteční číslo - viz bod č. 13. Podmínky a pravidla).
Odkaz z počítadla na: nastavte na statistiku stránky. Nakonec klikněte na tlačítko Zkopírovat do schránky, a následně kód vložíte do blogu, jak popsáno výše, v prvním odstavci.

A nakonec proveďte pročištění mezipaměti.
Odpovědět